naš vsakdan

Slikanje pred prihajajočim drugim rojstnim dnevom

Verjetno ni potrebno posebej poudariti, da ne vem kam beži čas? Zdi se mi, da je komaj za nami praznovanje prvega rojstne dne, pa je pred vrati že drugi. 10. julija bosta Timea in Minea upihnili drugo svečko na torti. Med tem, ko sem sicer poznana po tem, da vse zabave skrbno načrtujem že vnaprej, sedaj slab mesec pred praznovanjem, tega ne morem dejati. Čas me prehiteva in enostavno včasih ne utegnem urediti vsega kar si zamislim. Kljub temu, da morda zabava ne bo tako skrbno načrtovana, pa verjamem, da se bomo imeli super in to je najbolj pomembno.

Minuli vikend smo imeli slikanje za drugi rojstni dan. Fotografirala nas je Nina Đonlić – PredObjektivckom.si . Najprej sva razmišljali kam bi se odpravili, na koncu sem predlagala, da slikanje opravimo kar doma, na vrtu moje sosede, ki ima lepo zelenico. Napihnila sem nekaj balončkov, in pripravila nekaj njunih najljubših igrač. Kljub temu, da sta bili zjutraj dobro razpoloženi in sem pričakovala en sproščen, zabaven dan, je, ko je napočil čas fotografiranja, njuno razpoloženje popolnoma padlo. Jok, kisli obrazki, skrivanje v senčko.. Ja, tudi Nina, ki nas je že večkrat fotografirala, je bila rahlo presenečena, a na vso moč se je trudila ujeti kakšen naš trenutek. Naj povem, da je Nina v veselem pričakovanju in da je bila kljub vročini, polna energije in spodbudnih besed. Za to sem ji hvaležna.

Oblačila: Pretty Little Things

Ker smo videli, da nekako to kar smo si zamislili ne bo izvedljivo na vrtu, smo se odločili, da nadaljujemo v našem stanovanju. Bilo je kar precej pestro, a na koncu smo našli prostor kjer sta se noro zabavali, vriskali, smejali in uspelo nam je dobiti njun trenutek. Ta prostor, je najina spalnica, oz. najina postelja, kjer sta se skrivali med blazinami, skakali,..

Oblačila: Pretty Little Things

Čeprav sva si morda z Nino predstavljali drugačne fotografije, smo ujeli nekaj trenutkov, ki jih bom z veseljem hranila v njunem albumu. ❤ Slikice sledijo…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s