naš vsakdan

Dedi in babi puncama pripravila mali raj

Pa je tu – naš dopustek številka 2. 🙂 Tokrat smo v zasedbi v kateri smo vztrajali 20 mesecev – moji starši in mi skupaj z Jano. Ker je Belka že v letih, smo jo pustili doma z babico. 🙂 Plan je bil sicer drugačen, a ker ima Mitja ogromno dela, smo morali vse načrte spremeniti. Sprva sem bila žalostna, saj ne moremo biti skupaj dlje kot do torka, prvoten plan je bil do nedelje. Vedno smo skupaj tako malo, da skoraj ni vredno omembe, sedaj pa je šel po “zlu” še naš dopust. Ampak dobimo super družbo – z nami bo preostanek dni preživela moja prijateljica. 🙂 In ja, ta dogodek mi je spet dal misliti. Koliko trenutkov zamudimo zaradi dela? Kdo še sploh dela v obsegu, ki mu dovoljuje, da lahko v času, ko je prost, dejansko užije prosti čas? Pričakovanja so vsepovsod vedno višja. A vsakdo potrebuje denar za življenje. Vmes pa gre pol življenja mimo nas, na koncu pa obstaja le še pešica ljudi, ki delo ceni. Žalostno. Pa pustimo to temo, ker lahko postanem preveč divja😂😂.

Naš prihod sta babi in dedi nestrpno pričakovala. Poskrbela sta, da sta bili Timea in Minea navdušeni. Smeha in vriskanja ni manjkalo. Tako jima je dedi tudi na morju pripravil mali raj.

Babi in dedi sta že teden dni na morju, spremljalo ju je lepo vreme, no..dokler nismo prišli mi. 😂 Danes že od jutra pada dežek. Upam, da je to samo “pozdrav” in da bomo kmalu uživali v sončku in morju. Timea in minea sta že namočili nogice, pravita, da je voda fantastična!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s