naš vsakdan

Bom zaradi svojih problemov “odžirala” veselje mojima žabicama?

Minulo nedeljo smo se končno po dolgem času odpravili na izlet – kot družina. Dan prej sem razmišljala kam in po napovedih, kazalo je, da bo dež, sem planirala obisk Jelenovega grebena in nato kopanje v Termah Olimia – Family fun.

Minea in Timea sta sprva uživali na tamkajšnjem igrišču, si privoščili sladoled in nato spoznali jelenčke. Le-ti se prosto sprehajajo in jih lahko hranite s tam kupljeno hrano.

Po poroki sva pobegnila na oddih v Rimske terme in prvo kosilo sva pojedla ravno v restavraciji na Jelenovem grebenu. Hrana je vrhunska, prav tako pa sladice, ki se jim tudi tokrat nisva mogla upreti.. 🙂

Je to res pošteno?

Sicer ne obiskujem kopališč, razen, ko se odpravimo na kakšen vikend paket na Hrvaško. Razlog je.. butast. Ampak ajde, bom iskrena. 🙂 V zadnjih letih, sem se zredila za več kot 30 kilogramov. Probleme sama s seboj pa sem imela že, ko sem imela 60 kilogramov. V mojih “najboljših” časih je tehtnica presegla tudi 100 kilogramov. In itak ne stopim v kopalke samozavestna, daleč od tega. Lani sem po več letih prvič oblekla dvodelne kopalke, leta prej sem se “skrivala” v kopalnih oblekah. In iz istega razloga nisem obiskovala kopališč. Ker mi je bilo grozno se “razgaliti”. Ker pa imam otroke, sem več stvari morala spremeniti oz. začeti razmišljati malo drugače..

No, tokrat sem razmislila sama pri sebi in ugotovila, da bom zaradi svojih problemov, svojih zadržkov, “odžirala” veselje mojim otrokom. Je to res pošteno? Ker sama ne naredim ničesar, da bi izgledala drugače, bosta zato na**bali mali dve? Ne. Nič več. Moje žabice si zaslužita čofotati brez skrbi, v družbi svoje mame. Na kopališču sem videla več “polnih” žensk. In priznam, zavidala sem jim sproščenost in nasmeh. To več šteje kot kilogrami… Okej, to je izpovedni del. He he 🙂 Ne bom na dolgo. Z vami sem želela samo deliti nekaj fotografij (koliko mi jih je pač uspelo posneti, saj sem pazila, da ne slikam ljudi), ker me je kopališče popolnoma navdušilo in zagotovo se še vrnemo v Terme Olimia.

Morem priznati, da ni bilo stvari, ki me ne bi navdušila. Tako sem si pogledala tudi čajno kuhinjo in prostor za dojenje. Videti je zelo udobno! 🙂 Aja, pozabila sem povedati, da imajo na voljo vozičke, ki jih lahko brezplačno uporabljaš. Po kosilu smo se tako preselili v sobo za počitek, kjer so na voljo veliki počivalniki. Timea in Minea sta sladko zaspali, ati se je odpravil po bazenih, jaz pa sem uživala v kavici in miru. 😀

Eno nadstropje višje se nahaja prostor za najmlajše. Mivka, nizka voda, gugalniki.. Kaj naj rečem? Odlično, ne le malecki, vsi smo bili navdušeni!

Pred koncem pa še zabava na igralih. Tam imajo organizirane tudi delavnice, Mineo in Timeo pa je najbolj navdušil tobogan in trampolin.

Preživeli smo dan, ki ga je vredno ponoviti! 🙂 Zagotovo se vrnemo, močno priporočam vsem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s