naš vsakdan

Mamica pripravljena na borbo – to sem “uštimala” ponoči

Kot bi mignil je vikend za nami. Po dolgem času smo več časa preživeli kot družina. Mitja sicer vsak dan do pozno popoldne dela, a nedelja je dan, ko ga imamo babike za sebe. 🙂

Vsak ima svoje navade in ena izmed meni pomembnih je, da družina, bodisi zajtrk, kosilo ali večerjo, je skupaj za mizo. Tako smo imeli navado pri nas doma. Odkar sva z Mitjem par, 26. septembra bo sedem let, pa dvomim, da se bo v tej gužvi spomnil :p, sva vsaj za vikende zajtrkovala skupaj. Vedno sem ga pričakala s kavo in zajtrkom, nato pa sva se odpravila potepati. Včeraj pa je on po dolgem času presenetil mene. Pridružila se nama je Timea, Minea pa se je odločila, da bo še dalje spala.

Po zajtrku je sledil pregled Timeinih in Mineinih oblačil. Kar nekaj sta jih prerastli, zato je bilo potrebno narediti “čistko” in pripraviti druga. Trenutno pri dveh mesecih in dveh tednih, nosita številko 56. Veliki sta okoli 51 centimetrov, kar pomeni, da sta od poroda zrastli cca. 10 centimetrov. Veliki babi :). Kako sta se spremenili. V prihodnjih dneh objavim primerjavo! 🙂 Po čistki, smo se odpravili na sprehod ter na kavico in sladico. Lakota je prebudila tudi žabici. Med tem je moja mami poskrbela za kosilo.

1

Spanje ta vikend ni bilo spanje , temveč kvečjemu “sranje” :). Pikici se zbujata sami, z 10 minutnim razmikom, v kolikor pa se katera ne zbudi, sem jo do sedaj zbudila. Tokrat sem se odločila poizkusiti kaj se bo zgodilo, če je ne in jo pustim spat. In seveda Timea se zbudi po treh urah, Minea po štirih urah in 15 minutah. Verjetno ni potrebno poudariti kako je dalje potekala noč – cikcak. Vsak eksperiment nekaj stane :D. Ja, jamram, malo morem :S.

Vglavnem ugotovila sem, da noč ima svojo moč 😀 “pogruntala” sem novi “ogrejevalni” sistem flašk. Če ne bi iskala drugih fotografij, verjetno še en čas ne bi naletela na to fotografijo, ki jo vidite spodaj. Začela sem se smejati sama sebi, ko sem se spomnila, kaj sem “uštimala” ponoči.

22015466_1861946187178797_306089299_o

Malo slabše se vidi, a mislim, da bistvo je dovolj jasno 😀 kalorifer je zakon – nič več skrbi, mamice pripravljene na borbo (borba v mojem primeru pomeni jok dveh žabic hkrati) 😀 (P.S. vem, da AM ne sme pripravljen stati!! bistvo je, da nenaspana mamica pride na take ideje, ko drugače zagotovo nebi :D)

Lep začetek deževnega tedna!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s